Der rustes op til bundkampen for Stuttgart, der er kommet i store vanskeligheder. Men nu er de kun detaljer fra at få to forstærkninger ind på holdet.

I Stuttgart er man ved at gøre sig klar til en hård bundkamp i Bundesligaen, hvor de ligger og roder rundt lige over nedrykningsstregen henover vinterpausen. Derfor har de nu været ude på markedet for at finde to nye spillere til truppen, så holdet er forstærket inden bolden igen triller i det tyske.

Det drejer sig om den tidligere Dortmund-kant Kevin Großkreutz samt den ukrainske angriber Artem Kravets. De to spillere har nu været til lægetjek, som de begge bestod, og nu er det kun de sidste detaljer, der afgører om de to er nye Stuttgart-spillere.

Der er dog forskel på de to aftaler. For tyske Großkreutz er der tale om et permanent skifte fra tyrkiske Galatasaray, mens Kravets blot bliver lejet ud til Stuttgart.

Første kamp efter vinterpausen for Stuttgart er mod Köln 23. januar, så der er stadig lidt tid til at få de to nye spillere ind på holdet og rystet truppen sammen inden det igen går løs på de tyske baner.

Klubben har også angiveligt følehornene ude efter FC Midtjyllands forsvarsspiller Erik Sviatchenko, men her har de formentlig stor konkurrence fra andre klubber.

Der er tæt kamp om pladserne i bunden af ligaen, hvor Stuttgart er á point med Werder Bremen om den plads, der giver en playoff-kamp mod tredjepladsen fra 2. Bundesliga. Derudover er der kun to point mellem sidstepladsen og Stuttgart.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?