• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Tidligere Randers-profil i kovending: Bliver i tysk klub

Foto: Getty Images

Mikael Ishak åbnede i december for et skifte væk fra FC Nürnberg, men nu satser den tidligere Randers-angriber på at bliver.

Af Victor Risager

Mikael Ishak forlod den danske Superliga efter et succesfuldt ophold i Randers FC i januar 2017, da han skiftede til tyske FC Nürnberg. Og her startede det godt.

I sin første fulde sæson i klubben var han med til at rykke klubben op i Bundesligaen, og i sidste sæson var han også fast mand, da FC Nürnberg endte med at rykke ud af Bundesligaen. Det er han dog ikke længere.

I denne sæson har han således fået begrænset med spilletid i 2. Bundesliga, og i december åbnede han for et klubskfite i januar. Nu har den 26-årige svensker dog ændret mening.

- Min rådgiver talte for nylig med flere klubber, men det føltes ikke rigtigt med dem. Et klubskifte skal føles rigtigt, fortæller Ishak til den tyske avis Bild og tilføjer: 

- Det kan også være, at vi spiller med to angribere i den anden halvdel af sæsonen, og så er der en plads ledig. At give op findes ikke for mig.

Mikael Ishak har spillet otte kampe for FC Nürnberg i denne sæson, men han har ikke været i aktion siden starten af november. Til sommer udløber svenskerens kontrakt i 2. Bundesliga-klubben, hvorfor han kvit og frit kan forlade klubben til den tid.

I sin tid i Randers FC nåede han at score 31 mål på 71 kampe i Superligaen.

Læs også:Tidligere Superliga-bomber strandet på bænken: Åbner for klubskifte

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020