Ajax slår APOEL og er videre til Champions League-gruppespillet

Ajax besejrede APOEL i Champions League-kvalifikationen og er nu klar til turneringens gruppespil.

Ajax nåede sidste år semifinalerne i Champions League, og igen i år skal det hollandske hold spille i den prestigefyldte turnering.

Det står klart, efter at de onsdag aften besejrede APOEL, der havde de tidligere FC København-spillere Andrija Pavlovic og Uros Matic med fra start.

Det første opgør på Cypern sluttede 0-0, og vinderen skulle dermed findes i Amsterdam onsdag aften. Her satte Ajax sig på opgøret fra første fløjt, hvor de dominerede boldbesiddelsen og holdt APOEL fra chancer.

Efter 43 minutter lykkedes det også for Ajax at bringe sig foran, da forsvarsprofilen Edson Alvarez headede bolden i mål.

Bolden kom i mål et par gange mere efter pausen, men her blev scoringerne annulleret. Først var det Ajax, der fik sendt bolden i nettet, men efter en VAR-gennemgang blev målet annulleret for offside. Umiddelbart efter scorede APOEL også, men det blev ligeledes annulleret for offside – denne gang var VAR imidlertid ikke nødvendig.

I det 80. minut blev der scoret igen, og denne gang lovligt. Dusan Tadic sendte en fin afslutning i mål efter flot forarbejde af Klaas-Jan Huntelaar, og dermed slog Ajax sejren. Mere blev der nemlig ikke scoret, og Ajax går videre med en samlet 2-0-sejr.