• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Alle Champions League-resultater: Celtic og Porto ryger ud

Her får du et overblik over alle aftenens Champions League-resultater.

Af clbold.dk

Som bekendt er FC København røget ud af Champions League-kvalifikationen til Røde Stjerne på straffespark. Men der er også spillet et hav af andre kvalifikationskampe her til aften.

Mest bemærkelsesværdigt er de, at Porto er røget ud til Krasnodar. Porto vandt ellers planmæssigt 1-0 på udebane, men på hjemmebane i dag gik det helt galt. Efter tre minutter kom de bagud, og en halv time senere var de nede med tre.

Porto var på vej tilbage og scorede to mål i anden halvleg, men det hjalp lige lidt, for Krasnodar er med 2-3 på udebane videre med 3-3 på reglen om udebanemål.

Efter 1-1 på udebane stod Celtic i en god position til at spille sig videre mod Cluj, men på trods af at have været foran to gange røg de ud ved at tabe 3-4.

Ajax havde også problemer undervejs, da de kom bagud, men de endte med at vinde 3-2, og med 2-2 i første opgør er de videre med samlet 5-4.

Andetsteds bookede APOEL billet til playoff ved at vinde 2-0 ude mod Qarabag efter at have tabt første opgør med 2-1 på hjemmebane.

LASK slog Basel ud ved at vinde 3-1 på hjemmebane, efter de havde vundet 2-1 ude.

Ligeledes er Olympiakos videre med en sejr på 2-0 og sammenlagt 3-0.

I Dynamo Kyiv var der målfest, da de mod Club Brügge spillede hele 3-3. Da Club Brügge vandt første kamp med 1-0, er de videre med samlet 4-3.

Der var lagt op til spænding mellem Ferencvaros mod Dinamo Zagreb efter 1-1 i første kamp, men i returopgøret smadrede Dinamo Zagreb igennem og vandt hele 4-0.

Endelig er Rosenborg videre, da de vandt 3-1 på hjemmebane med samme cifre som i første opgør.

Nu skal Dinamo Zagreb møde Rosenborg. APOEL skal møde Ajax. LASK skal møde Club Brügge. CLUJ skal møde Slavia Prag. Olympiacos skal møde Krasnodar. Young Boys skal møde Røde Stjerne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus