• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Atalanta tog første stik mod Valencia

Foto: Getty Images

Atalanta besejrede Valencia med hele 4-1 på San Siro onsdag aften.

Af Victor Risager

Det blev ikke en god aften for Daniel Wass og Valencia, da de onsdag aften gæstede Atalanta i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League.

Kampen blev spillet på San Siro i Milano, da Atalantas normale stadion i Bergamo er under renovering, og på banen i Milano sikrede italienerne sig en flot 4-1-sejr over de spanske gæster.

Læs også:Medie: Her er Martin Braithwaites trøjenummer i FC Barcelona

Daniel Wass startede inde på højre back for Valencia, og efter blot 15 minutter kunne han se sit mandskab indkassere kampens første mål. Atalanta-profilen Alejandro Gomez sendte et fladt indlæg ind i feltet, hvor Hans Hateboer fik dirigeret bolden i mål.

Efterfølgende kom Valencia til flere chancer, men de formåede ikke at sende udligningen i mål. I stedet kunne Atalanta udbygge føringen efter 41 minutter. Josip Ilicic modtog bolden på kanten af Valencias felt og sendte flot bolden op i det fjerneste hjørne.

Læs også:Manchester City sejrede sikkert mod West Ham

Efter pausen fortsatte Atalanta med at udbygge føringen. I det 57. minut kunne Remo Freuler score til 3-0 med et fantastisk hug fra kanten af feltet, og få minutter senere scorede Hateboer sit andet mål i kampen og bragte værterne foran med 4-0.

Valencia sendte efterfølgende Danis Cheryshev i aktion, og den indskiftning gav straks pote. Russeren scorede med et tørt hug fra kanten af feltet i sit blot andet minut på banen.

Det blev dog ikke starten på et comeback. Der blev ikke scoret yderligere, og Atalanta sikrede sig dermed en fornem føring på 4-1 før returopgøret i Spanien i marts. 

Læs også:Se målene: FC Nordsjælland kørte AC Horsens over

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Manchester City vil have tysk stjerne

Læs også:Bo Henriksen efter afklapsning: Jeg er ikke bange eller bekymret

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.