Martinez var helt og skurk i sikker sejr

Inter var overbevisende mod Dortmund, da de på hjemmebane slog tyskerne med 2-0

Champions League rundens “største” kamp skulle i denne runde spilles i Italien, hvor Inter tog i mod Dortmund.

På papiret lignede det en højeksplosiv kamp, hvor der ville komme masser af mål, men der kom dog kun et enkelt et af slagsen.

Første halvleg bølgede frem og tilbage, hvor begge mandskaber havde muligheder, men hvor de helt store chancer udeblev.

Inter slog dog til efter 22 minutter, da Martinez passerede Dortmund-keeperen efter en fremragende dybde-aflevering af de Vrij.

Anden halvleg fortsatte som første.

Både Dortmundt og Inter ville gerne have bolden, og begge mandskaber prøvede igen og igen at kombinere sig igennem hinandens midtbane og forsvar, men ingen af de to mandskaber lykkedes med det.

Inter kom dog tættest på at kombinere sig igennem, da man med 10 minutter igen næsten fik spillet sig igennem. Inter nåede dog ikke at få afsluttet, da Dortmund begik straffespark, og så lignede det, at Inter skulle lukke opgøret.

Straffesparket skulle målscorer Martinez tage sig af, men i stedet for at kunne juble for anden gang, så måtte han se sit straffespark blive snuppet af Dortmunds målmand Burki.

Til sidst lykkedes det dog Inter at få prikket en bold mere ind i målet, da Candreva efter en omstilling gjorde det til slutresultatet 2-0.