Jesus afværgede ny City-krise

Gabriel Jesus lavede hattrick og sikrede Manchester City sejren mod Dinamo Zagreb, selvom de startede med at komme bagud.

Manchester City var inden sidste gruppespilsrunde i Champions League sikret førstepladsen i puljen, men Dinamo Zagreb skulle bruge en sejr og samtidig håbe på hjælp i puljens anden kamp.

Kampen startede i et roligt tempo, men efter ti minutters spil løb Dani Olmo i dybden, og på førsteberøringen sparkede han resolut bolden i kassen.

Manchester City sad ellers på det meste af spillet, og efter en halv time på de på omgangshøjde. Mens en Zagreb-spiller lå skadet i feltet, headede Gabriel Jesus bolden i nettet til 1-1.

Jesus viste et glimt af genialitet i starten af anden halvleg, da han med en skudfinte tæt på mål kom helt fri, og så var det ingen sag af placere bolden i mål.

Gabriel Jesus fuldendte sit hattrick få minutter senere ved at løfte benet i vejret og guide bolden i nettet fra et indlæg af Benjamin Mendy.

Den scoring dræbte kampens tempo fuldstændig, men indskiftede Phil Foden fik også scoret et mål til slutresultatet 4-1.

Dermed satte Manchester City en tyk streg under førstepladsen i puljen, mens Dinamo Zagreb er helt ude af europæisk bold på grund af Atalantas sejr over Shakhtar Donetsk.