Lyon-keeper blev skurken i nederlag

Lyon-keeper Lopes blev den helt store skurk mod Benfica, da han kastede en bold direkte til modstanden. Det resulterede i 2-1 scoringen, som blev kampens resultat.

Benfica tog på hjemmebane mod Lyon i en yderst spændende kamp, som bølgede frem og tilbage.

Bedst fra land kom Benfica, da de efter blot fire minutters spil fik lagt bolden ind bag Lyons målmand, efter en del klumpspil ude foran Lyons felt. Bolden endte på en eller anden måde for fødderne af Silva, der sikkert sparkede bolden ind til 1-0

resten af halvegen bølgede frem og tilbage i en hårdtspillet affære, hvor Lyon fik hele tre gule kort i første halvleg.

I anden halvleg fortsatte det fysisk intense opgør, hvor begge mandskaber gik hårdt til hinanden.

Lyon fik dog udlignet med 20 minutter igen, da Memphis Depay dukkede op på bagerste stolpe og omsatte et indlæg til en kasse. 1-1.

Benfica løb dog med alle tre point, da Lyons målmand dummede sig på forfærdelig vis.

Med blot fire minutter igen havde Lyons keeper bolden i hænderne, men valgte af en eller anden mystisk grund at kaste bolden direkte ud til en Benfica-spilleren Pizzi, som på fornem vis sparkede bolden i mål.

Dermed vandt Benfica 2-1 over Lyon.