• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Morten Jørgensen

PSG-profil i fare for at misse Champions League-opgør mod United

PSG-profil i fare for at misse Champions League-opgør mod United
Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain skal muligvis undvære en af klubbens store profiler til næste måneds Champions League-opgør mod Manchester United.

Af Morten Jørgensen

Alt var ikke fryd og gammen for Paris Saint-Germain, selvom den franske storklub i weekenden vandt med vanvittige 9-0 i hjemmekampen mod Guingamp.

For 13 minutter inde i kampen måtte Marco Verratti lade sig udskifte med en skade i den ene ankel, og det tyder på, at der er tale en om alvorlig skade til den italienske midtbanespiller. Det antydede Thomas Tuchel efter kampen.

- Jeg tror, at det er alvorligt. Det er det værste, der kunne ske for os, lød det fra den tyske træner ifølge Sky Sports.

Paris Saint-Germain er ganske tyndt besat på den centrale midtbane, hvor Lassana Diarra er ude med en knæskade, mens Adrien Rabiot er ude i kulden, da han forlader klubben senest til sommer.

Dermed er der nu en sandsynlighed for, at Thomas Tuchel må te til alternativer, når der den 12. februar venter en udekamp mod Manchester United i Champions League.

Først i denne uge vil det være muligt at finde ud af, hvor slemt det står til for Marco Verratti, der har været fast mand for Paris Saint-Germain gennem en række sæsoner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.