• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Schöne forklarer kostbart koks: Jeg tænkte, "okay, så tager du den"

Lasse Schöne var indblandet i Tottenhams 2-2-udligning, der var med til at sende Ajax ud af Champions League-semifinalen i går. En misforståelse mellem ham og målmand Onana, forklarer danskeren.

Af Anders Dehn

Det var ikke det mål, der sendte Ajax ud, men det var et skridt på vejen. Og Lasse Schöne spillede en uheldig hovedrolle.

Lucas Moura scorede hattrick for Tottenham i Champions League-semifinalen mod Ajax i går, og hans 2-2-scoring har han en misforståelse mellem Schöne og målmand André Onana at takke for. Onana havde først leveret en kanonredning, og da han kastede sig over returen, var Schöne ved at sparke bolden væk. De to Ajax-spillere kom i vejen for hinanden, og i stedet endte bolden ved Moura, der altså sparkede den ind.

Læs også: Lucas Moura-hattrick sender Tottenham i CL-finalen i vildt comeback

Schöne forklarer selv situationen således:

- Jeg ville sparke den væk, og målmanden ville tage den, så han vælter ind i mig, og så får jeg ikke rigtig fat på den, tror jeg. Det er, som om jeg bliver sådan: "Okay, men så tager du den", men så mister jeg den desværre. Den ryger ud til ham (Moura, red.), og så skyder han den stadigvæk forbi tre mænd, så det var lidt ærgerligt, siger han til TV2 Sport.

Læs også: Tottenhams hattrickhelt: Det bedste øjeblik i mit liv

Den for Ajax uheldige situation og kampens øvrige mål kan ses i videoen i toppen af artiklen. 

Resultatet betyder, som de fleste læsere på denne platform nok er klar over, at Tottenham er klar til Champions League-finalen mod Liverpool. Det opgør spilles lørdag den 1. juni i Madrid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.