• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Tottenhams hattrickhelt: Det bedste øjeblik i mit liv

Onsdagens sejr over Ajax, hvor han scorede tre mål, var det største øjeblik i Lucas Mouras liv, fortæller han selv.

Af Victor Risager

Lucas Moura spillede hovedrollen, da Tottenham onsdag aften bookede en billet til årets Champions League-finalen med en 3-2-sejr over Ajax i Holland.

I første halvleg kom Tottenham nemlig bagud med to, men i anden halvleg scorede Lucas Moura hele tre gange, hvoraf det sidste mål kom i de sidste sekunder af tillægstiden. Og det var det bedste øjeblik i Mouras karriere og liv. Det fortæller han efter kampen til UEFA.

Læs også: Video: Lucas Moura blev helten i utroligt Tottenham-comeback

- Det er umuligt at forklare, hvad jeg føler. Jeg er meget, meget glad og stolt af mine holdkammerater. Vi troede hele tiden på dette øjeblik, og at det var muligt. Vi gav alt og fortjente det øjeblik. Vi er en familie. Det er umuligt at forklare – umuligt,

- Fodbold giver os øjeblikke som dette, som vi ikke kan forestille os. Vi skal nyde det. Se på mig - det er det bedste øjeblik i mit liv, min karriere, lyder det fra Lucas Moura, der samtidig takker sine holdkammerater:

- Jeg har altid troet på mine medspillere. Vi har mange kvaliteter, selv uden vigtige spillere. Det er vores hold, og det er vores familie. Vi skal kæmpe i hver kamp som dette. Jeg kan kun sige tak til mine holdkammerater, fordi det, jeg oplever her i Tottenham, er utroligt.

I Champions League-finalen skal Lucas Moura og resten af Tottenham-holdet møde Liverpool. Det opgør spilles den 1. juni i Madrid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.