• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Solskjær vil finde inspiration i PSG-comeback

Manchester United står med et bedre udgangspunkt mod FC Barcelona, end man gjorde mod PSG, og derfor har Ole Gunnar Solskjær tro på tingene for aftenens storkamp på Camp Nou

Af Mikkel Sloth

Manchester United kan ikke ligefrem siges at stå med de bedste kort på hånden inden aftenens møde med FC Barcelona i Champions Leagues kvartfinaler. FC Barcelona vandt 1-0 på Old Trafford, og det er derfor Manchester United, der skal jagte et resultat i aften.

Men selvom det ser svært ud, ligner det faktisk en mindre udfordring, end den Manchester United stod over for i 1/8-finalen. Her havde man nemlig tabt med 0-2 til Paris Saint-Germain på hjemmebane, men formåede alligevel at gå videre efter en sejr på 3-1 i Paris.

Den præstation håber Manchester United-træner Ole Gunnart Solskjær at kunne gentage i aften, og præstationen mod PSG giver ham tro på, at hans mandskab kan skabe miraklet. Det fortalte han ifølge Sport på sit pressemøde før kampen.

- Tro har stor betydning i fodbold. Alle har talent og evne til at spille, men vi så selv mod PSG, at vi kan komme tilbage fra 2-0 mod en fantastisk hold. Historisk set har Barcelona været det bedste hold de seneste ti år, så vi ved, det bliver en kæmpe udfordring. Vi skal give alt og koncentrere os. Tro er én ting, koncentration og præstation er en anden ting, siger Solskjær.

Det er kl. 21:00, at det går løs mellem FC Barcelona og Manchester United i aften, hvor den samlede vinder indløser en billet til semifinalen i dette års Champions League. 

Superliga

Jung: Det var på tide

Anthony Jung glæder sig over, at Brøndby IF endelig er i gang med at spille kampe igen.

Mere Superliga

Fokus