• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Ung hollænders debut begejstrer Solskjær

Unge Tahith Chong fik lørdag eftermiddag debut for Manchester United, og hans præstation glæder manager Ole Gunnar Solskjær.

Af clbold.dk

Manchester United fik lørdag sin femte sejr ud af ligeså mange mulige under Ole Gunnar Solskjær, da de hjemme på Old Trafford besejrede Reading med 2-0. Juan Mata og Romelu Lukaku stod for målene for hjemmeholdet. 

Efter 64 minutter blev en debutant sendt i ilden for United. Det var den 19-årige hollænder Tahith Chong, der løb på banen til sine første minutter, og træner Ole Gunnar Solskjær var tilfreds med det, han så. 

- Det er klart, at man ikke styrer kampen, når man som 19-årig kommer ind til sin debut. Men han fik sat gang i publikum, og han viste et par glimt af det, han kan, og som han laver til træning. Desuden så var kampen ikke afgjort, der stod kun 2-0, så det var bare om at gå ud og kæmpe. Han gjorde det godt defensivt, og jeg tror det her er en dag, han kommer til at huske i meget, meget lang tid, sagde Ole Gunnar Solskjær efter kampen.

Næste opgave for Manchester United er formentlig den største under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. På søndag skal de nemlig en tur til Wembley, hvor Tottenham venter. s

Superliga

Mere Superliga

Fokus