• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Også Mike Tullberg meldes også klar for italienske Reggina

Af Niels Jørgen Larsen

FC Nordsjælland bekræfter, at man er blevet enige med italienske Reggina om salg af forsvareren Kris Stadsgaard for et beløb et stykke over 10 mio. kr.

- Det er den andenstørste transfer i klubbens historie, og den sikrer os et pænt to-cifret beløb, sagde bestyrelsesformand Allan K. Pedersen i forbindelse med et pressemøde tirsdag eftermiddag og bemærkede videre at man var sikret en videresalgsklausul, hvis den unge forsvarer skulle få succés i det italienske.

Samtidig konstaterer Allan K. Pedesen overfor tipsbladet.dk at Stadsgaard vil være nemmere at erstatte end klubbens hidtil største handel, Morten Nordstrand.

Endnu mangler den officielle bekræftelse fra den italienske klub på købet af FCN-forsvareren og AGF-angriberen Mike Tullberg, men ifølge italienske medier er begge handler tæt på at være en kendsgerning.

Tullberg er udset til at være makker med Nicola Amoruso i Reggina-angrebet, men klubbens unge dansker Nicki Bille Nielsen er udlejet til en Serie C1-klub, Kris Stadsgaard har formået at imponere italienerne på bare seks kampe i efteråret efter en lang skadespause.

Superliga

Mere Superliga

Fokus