Farfan da også: FCK slået i den russiske kulde

Jefferson Farfan blev dagens mand for Lokomotiv Moskva, da den russiske klub vandt med 2-1 over FC København i Europa League.

FC København kunne med en sejr torsdag aften over russiske Lokomotiv spille sig videre til næste runde af Europa League. Sådan gik det dog ikke for den danske mesterklub, der i stedet løb ind i et nederlag på 1-2 i den bidende, russiske kulde.

Holdet har i den seneste tid haft store vanskeligheder defensivt, og det var muligvis noget, som Lokomotiv Moskva havde tjekket ud. I flere omgange kørte spillere som Fernandes og Jefferson Farfan rundt med københavnerne, og det var da også dem, der stod bag kampens første mål.

Kort for inden kunne der dog godt have været dømt et indkast, da Denisov og Ankersen kæmpede om bolden ved sidelinjen. Men ingen af de dømmende på banen så bolden ude, og kort efter havde førnævnte spillere kombineret sig frem til en stor chance, som Farfan satte i kassen med et fladt skud.

Dermed var FC København allerede bagud efter 17 minutters spil, men godt et kvarter efter viste Benjamin Verbic, hvorfor han er så vigtig for sit hold. Et indlæg fra højre kom helt over til ham på venstresiden, og med et fikst træk ind i banen og over til hans højreben sendte han bolden i kassen ved fjerneste stolpe. Et lækkert drøn af FCK'eren.

Det betød, at FCK kunne gå til pause med 1-1 i bagagen, men bare fem minutter inde i anden halvleg var Lokomotiv foran igen. Et kort hjørnespark endte med at blive som et flipperspil inde i feltet, hvor Denis Vavro endte med at sende bolden over til Farfan, der nok engang var stensikker foran mål.

Selvom Lokomotiv var på hjemmebane i kampen, så var det faktisk FCK, som tog mest ejerskab af anden halvleg - og det var da også dem, der jagtede et udlignende mål. Det kom dog ikke, og derfor må de vente til sidste spillerunde i Europa Leagues gruppespil for at finde ud af om, de er klar til næste runde efter vinterpausen.

Sidste kamp er mod Sheriff i Parken, hvor vinderen er videre til næste runde.