• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Slovan Bratislava laver rumænsk finte: 21.000 på stadion trods forbud

Foto: Getty Images

Der ventes at komme mere end 20.000 tilskuere på stadion, når Slovan Bratislava i næste uge møder Wolverhampton. Selv om klubben ikke har lov til at spille foran fans.

Af Kenneth Jensen

Torsdag får Slovan Bratislava besøg af Wolverhampton i Europa League, og hvis udeholdet forventer at spille for tomme tribunen, kan de godt tro om igen.

For selv om hjemmeholdet er blevet dømt til at spille for tomme tribunen, vil man udnytte det hul i loven, som Rumænien også udnyttede i landskampen mod Norge senest.

Her sad der omkring 30.000 tilskuere på stadion - primært børn - fordi en regel i UEFA går på, at man godt må give billetter til børn, som man komme ind og se kampe i UEFA-regi, selv om man har fået en dom om tomme tribuner. De børn skal så ledsages af voksne, og det var, hvad der skete mellem Rumænien og Norge.

Og det er med al sandsynlighed også, hvad der sker, når engelske Wolverhampton gæster den slovakiske klub - i hvert fald har slovakkerne på sin hjemmeside åbnet for, at børn kan registere sig og få billetter. Reglen er sådan, at der må komme en enkelt voksen på stadion for hvert 10. barn.

Derfor forventes der at komme omkring 21.000 tilskuere på stadion, når Wolverhampton gæster Slovan Bratislava for "tomme tribuner".

Selv om straffen på sin vis kan omgås, bliver hjemmeholdet alligevel ramt af en straf, da billetterne ikke må sælges, men skal gives væk.

Superliga

Mere Superliga

Fokus