2017-04-21 14:18
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Syv nigerianske Manchester United-fans har mistet livet og i alt 30 er kommet til skade, efter et højspændingkabel faldt ned over en gruppe fodboldtilskuere i Nigeria.

Midt under Manchester Uniteds Europa League-kvartfinale torsdag aften blev en gruppe nigerianske fodboldtilskuere ramt af en tragedie. Et elkabel faldt ned og dræbte ifølge BBC syv mennesker. I alt måtte 30 køres på hospitalet.

Episoden fandt sted i byen Calabar i det sydlige Nigeria, hvor fansene var samlet for at overvære Europa League-kampen mod Anderlecht, som Manchester United endte med at vinde 2-1 efter forlænget spilletid.

- Der var en transformer, og kablet faldt ned på taget af det sted, hvor folk så fodbold. Der var mange derinde. Jeg ved ikke hvor mange, siger øjenvidnet Anthony Sunday til BBC.

Ifølge Sunday var der også børn blandt ofrene.

- Jeg kom derhen fire-fem minutter efter episoden. Jeg så kun døde mennesker ligge på gulvet og folk, der tog dem med på lighuset. Politi og ambulancer var der også.

Det lokale politi har bekræftet, at ulykken fandt sted i går aftes, og at syv mennesker har mistet livet. BBC skriver dog, at nogle vidner beretter, at dødstallet kunne være endnu højere. Dette er dog ikke bekræftet.

SENESTE NYT...
OP | NED