Lasse Vibe atter på måltavlen i Brentford-storsejr
2016-03-08 17:50
Foto: tipsbladet.dk

Lasse Vibe mener ikke, at Brentford FC har satset økonomisk, og derfor spiller klubben ikke med i toppen af ligaen.

Det har været op og ned for Lasse Vibe i Brentford FC i denne sæson.

Den danske landsholdsspiller har skiftevis oplevet stor personlig succes og svære perioder. I øjeblikket peger pilen i den forkerte retning for Vibe, der på det seneste har været forvandlet til bænkevarmer i den engelske klub. Danskeren medgiver, at det i øjeblikket er en smule op ad bakke.

- Resultaterne har ikke været med os, og så bliver det lidt sejt. Det er ikke første gang, mens jeg har været her, at resultaterne over en periode har været dårlige. Det er gået lidt dårligere for holdet, og jeg har vel ikke scoret så mange mål. Det er svært at være tilfreds med som offensivspiller, men jeg trives og arbejder hårdt hver dag. Det er ikke helt oppe i himlen, men heller ikke virkelig dårligt, siger Lasse Vibe til Göteborg-Posten og tilføjer:

- Selv om jeg ikke er startet alle kampe på det seneste, vil jeg sige, at min status er god. Jeg er tilfreds med spilletiden, men burde have scoret lidt flere mål.

Brentford FC er på 14. pladsen i den næstbedste engelske række, og det er et stykke fra, hvor klubben gerne vil være. Lasse Vibe mener, at blandt andre Rasmus Ankersen, der er sportsdirektør i klubben, bærer noget af ansvaret.

- Der har ikke været en satsning rent økonomisk. Vi sagde farvel til tre gode spillere i januar – to som var ordinære og så den spiller, der var holdets bedste i sidste sæson. Siden har vi ikke fået nye spillere ind. Da vi mødte Derby for nogle uger siden, var vi foran 1-0 efter 75 minutter, da jeg blev udskiftet. Da foretog Derby tre indskiftninger og skiftede tre nyerhvervelser ind. Så vandt de 3-1. Det var spillere, som hver især havde kostet 5-6 millioner pund eller mere. Samtidig hentede vi kun tre unge spillere ind på lejeaftaler. Vi vil jo gerne være med deroppe, men vi har ikke satset økonomisk, lyder det fra den tidligere IFK Göteborg-spiller.

Lasse Vibe har scoret syv mål for Brentford i denne sæson.

SENESTE NYT...
OP | NED