• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Skadet Manchester United-angriber har været til scanning

Foto: Getty Images

Romelu Lukaku er blevet sendt til en MR-scanning for at få undersøgt en fodskade.

Af Morten Jørgensen

Da det belgiske landshold mødtes mandag for at træne forud for de kommende EM-kvalifikationskampe mod Rusland og Cypern, var Romelu Lukaku ikke til stede på træningsbanen.

Manchester United-angriberen har pådraget sig en fodskade, og for at få klargjort alvorligheden af skaden har han været til en MR-scanning. Det oplyser det belgiske landshold på Twitter.

Den store angriber har haft en svær sæson i Manchester United, men i slutningen af februar og i starten af marts scorede han seks mål i tre kampe, og han ville formentlig være den spiller, som Roberto Martinez havde foretrukket i angrebet til de to landskampe.

På landsholdet har Romelu Lukaku aldrig haft svært ved at finde vej til netmaskerne. I 79 kampe har han scoret 45 gange for sit land.

Det er på nuværende tidspunkt uvist, om Romelu Lukaku kan komme i spil til EM-kvalifikationskampene, men derimod er det sikkert, at hverken Mousa Dembélé eller Thomas Meunier er til rådighed for Roberto Martinez.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.