• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Stjerneparade: Disse spillere kan hentes gratis

Foto: Getty Images

Flere store stjerner har kontraktudløb til sommer. Her giver vi et overblik over nogle af de stjerner, der kan hentes kvit og frit.

Af Victor Risager

Et nyt år er blevet sparket i gang, og det betyder blandt andet, at transfervinduet i januar officielt er åbnet. Men det betyder også, at de mange stjernespillere med kontraktudløb til sommer kan forhandle med andre klubber om et skifte på fri transfer efter sæsonen. Det kan de, da de har under et halvt år tilbage af kontrakten - dog vil spillerne i så fald først skifte til sommer. 

Og det er der mange stjerner, der kan. Her giver tipsbladet.dk dig 19 prominente spillere, der har kontraktudløb og kan skifte kvit og frit til sommer:

Christian Eriksen og Jan Vertonghen, Tottenham
Der har været talt meget om Christian Eriksens fremtid, og den danske stjerne kan nu forhandle med alverdens klubber om et gratis sommerskifte. Eriksen har tidligere været rygtet til Real Madrid, Atletico Madrid og Juventus, og selvom Tottenham gerne vil forlænge, tyder det på et skfite for danskeren. Også forsvarsprofilen Jan Vertonghen har kontraktudløb.

Dries Mertens og Jose Callejon, Napoli
Napoli har gang i en skuffende sæson, og de kan miste to offensivspillere i Dries Mertens og Jose Callejon. De to 32-årige har været i Napoli i de seneste mange år, men især belgiske Dries Mertens har været rygtet til tyske Dortmund.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Inter vil lokke Arsenal-stjerne til Italien

Willian, Pedro og Olivier Giroud, Chelsea
Der har været et generationsskifte i Chelsea, hvor unge spillere har gjort deres indtog på førsteholdet, og flere erfarne spillere kan forlade Chelsea. Både Pedro og Olivier Giroud forventes at forlade klubben, hvor de er reserver, men 31-årige Willian er stadig en profil i klubben, og cheftræner Frank Lampard har fortalt, at de forhandler med brasilianeren.

Edinson Cavani, Thomas Meunier og Thiago Silva, Paris Saint-Germain
Han har døjet med skader i denne sæson, men Edinson Cavani har scoret mål på samlebånd i Paris Saint-Germain. Ifølge flere medier er han på vej til Atletico Madrid, og nu kan han officielt forhandle med bejlere. Den 28-årige back Thomas Meunier og den 35-årige forsvarsspiller Thiago Silva har også kontraktudløb.

Eric Bailly og Nemanja Matic, Manchester United
Efter et skadeshelvede er Eric Bailly tilbage på træningsbanen i Manchester United, og han skal bruge foråret på at gøre sig fortjent til en ny kontrakt – enten i Manchester United eller et andet sted. Erfarne Nemanja Matic har også kontraktudløb, og det tyder på et exit for den serbiske reserve – Manchester United har dog en klausul, så de kan forlænge samarbejdet med endnu en sæson.

Mario Götze, Dortmund
Han er ikke på samme niveau som tidligere, og han er ikke fast mand i Dortmund, og det tyder på et sommerskifte for 27-årige Mario Götze. Mest sandsynligt er det, at det bliver til en mindre tysk klub. 

Læs også:Spåkuglen: Bendtner i topform og fodbolden under hårdt pres

Blaise Matuidi og Giorgio Chiellini, Juventus
Han kom til Juventus på en fri transfer i 2017, og Blaise Matuidi kan forlade klubben gratis til sommer. Han spiller stadig, og en kontraktforlængelse er ikke et urealistisk bud. Et skifte skal dog ikke udelukkes. Også forsvarsgeneralen Giorgio Chiellini har udløb, og i en alder af 35 kan han forlade Juventus efter mange år.

Luka Modric, Real Madrid
I 2018 vandt Luka Modric prisen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d’Or, men han er langtfra fordums styrke, og der skal nye kræfter til Real Madrids midtbane. Den 34-årige kroat har især været rygtet til Inter, og nu kan han forhandle med italienerne og andre bejlere.

David Silva og Fernandinho, Manchester City
Efter et årti I Manchester City har David Silva kontraktudløb, og alt tyder på en skilsmisse mellem de to parter. David Silva får stadig godt med spilletid, men et skifte til David Beckhams MLS-hold, Inter Miami, skulle være på tale. Midtbanespilleren Fernandinho har også kontraktudløb og forventes at skifte.

Alexander Nübel, Schalke 04
Et stortalent på målmandspladsen kan erhverves kvit og frit, og det forventes, at den 23-årige tysker Alexander Nübel ser ud til at skifte til Bayern München på en fri transfer.

Kontraktoplysningerne stammer fra Transfermarkt. 

Læs også:Raiola slår endegyldigt fast: Pogba bliver i United

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Ballon d'Or-vinders tid i Real Madrid nærmer sig afslutningen

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus