Zanka-scoring grundlagde Fenerbahce-comeback

Fenerbahce kom hurtigt bagud hjemme mod Ankaragucu, men en scoring fra danske Mathias Zanka ændrede billedet.

Fenerbahce havde danske Mathias Zanka med fra start, da man lørdag fik besøg af Ankaragucu. Et opgør hvor Fenerbahce skulle rejse sig efter nederlag i seneste runde ude til Alanyaspor, og det lykkedes med stor dansk hjælp.

Hjemmeholdet fik nemlig langt fra nogen god start, og efter et kvarter kom Ankaragucu i spidsen. En kæmpe opspilsfejl blev opsnappet af Dever Orgill, der løb gennem alt og alle og køligt bragte gæsterne i front.

Føringen til Ankaragucu fik kun lov at stå i fem minutter. Her fik Fenerbahce hjørnespark, og den gik keeperen helt fejl af. Bagerst i feltet opsnappede Mathias Zanka bolden, og med en kølig afslutning lagde han den i netmaskerne til 1-1. En stilling der fik lov at stå ved pausen.

I anden halvleg kæmpede Fenerbahce for at tage føringen, og det lykkedes rundet 73 minutter. Max Kruse tryllede ved baglinjen i venstre side og sendte en forsvarer ud efter pølser, inden han med et præcist indlæg fandt Vedat Muriqi. Tæt under mål scorede han sikkert, og det var nok til at sikre Fenerbahce fuld gevinst med sejren på 2-1.