• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicklas Grodt Degn

England-landstræner om målfest: En bizar kamp

Foto: Getty Images

Gareth Southgate kalder ottemålskampen mod Kosovo for en bizar kamp og påpeger, at englænderne skal tænke sig om efter defensive fejl.

Af Nicklas Grodt Degn

England og Kosovo rundede den europæiske landsholdsuge af med manér, da landene tirsdag aften delte hele otte mål mellem sig i en 5-3-sejr til England i EM-kvalifikationen.

Allerede efter et minut bragte Kosovo sig foran på St. Mary’s Stadium i Southampton. Alligevel kunne England gå til pause med en 5-1-føring for derefter at tabe anden halvleg 2-0.

- Det var virkelig en bizar kamp. Der var åbenlyse, store fejl i forbindelse med målene, men jeg er glad for, at vi bevarede fatningen. Vi brugte bolden godt, sagde Englands landstræner Gareth Southgate efter kampen ifølge BBC.

England har nu maksimumpoint 12 efter fire kampe i EM-kvalifikationens gruppe A og fører gruppen, men det var ikke noget, Southgate ville hæfte sig ved.

- Med hensyn til fejlene er vi nødt til at gøre det bedre. Det behøver spillerne ikke mig for at vide. Det fantastiske ved vores spil var åbentlyst, men det samme var fejlene. Det er noget, vi er nødt til at tænke over det næste stykke tid, for der var så klare fejl, at det virkelig er bekymrende, sagde han.

Kosovo er placeret på gruppe A’s tredjeplads med otte point og har et enkelt point op til Tjekkiet på den andenplads, der giver en EM-billet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus