• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicklas Grodt Degn

England-stopper om skuffelse: Vi tager klubben med ind på landsholdet

Foto: Getty Images

Det er ikke en god tid for det engelske landshold lige nu, erkender Harry Maguire, der antyder, det ikke er de bedste spillere, der spiller for landsholdet lige nu.

Af Nicklas Grodt Degn

England skuffede fredag fælt, da de for første gang i indeværende EM-kvalifikation led et nederlag. Fuldt fortjent vandt Tjekkiet på hjemmebane 2-1 over englænderne, der ikke så gode ud ved den lejlighed.

Det engelske landshold består lige nu af flere spillere, der er igennem krisetider på deres klubhold, som eksempelvis Harry Kane hos Tottenham og Harry Maguire hos Manchester United.

Læs også:Harry Kane efter engelsk skuffelse: Ingen grund til panik

- Ja, måske. Vi tager vores klubfodbold med ind på landsholdet. Det var en svær kamp, vi tog føringen, men det fortjente vi ikke, siger netop Harry Maguire ifølge The Guardian.

Efter nederlaget er Gareth Southgates trupudvælgelse blevet kritiseret i den hjemlige presse.

Læs også:Sen scoring: 30-årig debutant sikrer Tjekkiet sejr

- Man vil gerne udvikle et samarbejde mellem spillere. Det kan man sommetider ikke på landsholdsniveau. Vi har spillere, der ikke spiller for sine klubhold, så de ikke bliver valgt til landsholdet, og vi har spillere, der har skader, siger Harry Maguire.

England møder mandag Bulgarien på udebane. En sejr vil sende englænderne meget tæt på en EM-plads og kan måske sikre billetten, alt efter hvordan Kosovo - Montenegro ender.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020