• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Makkerparret holder "AC" fra banen: Har altid fungeret godt sammen

Makkerparret holder
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det danske centerforsvar består af Simon Kjær og Andreas Bjelland, og selv om eksempelvis Andreas Christensen spiller i en større og bedre klub end Bjelland, handler det også om samarbejde. Og de to startede hænger godt sammen, mener Simon Kjær.

Af Kenneth Jensen

Tirsdag aften klokken 20.45 spiller det danske fodboldlandshold sin vigtigste kamp i lang tid, når Åge Hareides mandskab skal forsøge at få holdet til at spille sig til VM med et godt resultat i Irland.

Første opgør i Telia Parken endte uden scoringer, så det er nu, det gælder for Danmark, der skal vinde eller bruge et uafgjort resultat, hvor der scores i. I tilfælde af et målscorende uafgjort vil Danmark gå videre på reglen om udebanemål.

Sikkert er det i hvert fald, at det ikke bliver en kamp med mange mål. Irerne pakkede sig i Parken og ventes at gøre det igen, så det handler for Danmark om selv at holde det irske landshold fra fadet. Det er her makkerparret med Simon Kjær og Andreas Bjelland kommer ind. Et makkerpar, der holder Chelseas Andreas Christensen, Huddersfields Mathias Jørgensen og Gladbachs Jannik Vestergaard fra banen.

- Vi har altid fungeret utroligt godt sammen. Han er utrolig rolig på bolden, og man kan stole på ham 100 procent, siger Simon Kjær ifølge Ekstra Bladet om sin makker i forsvaret og slår fast:

- Det er en fornøjelse at spille ved siden af Andreas Bjelland.

De to centrale forsvarsspillere stod i Telia Parken over for Daryl Murphy, og denne gang kan det blive Shane Long, som den irske landstræner, Martin O'Neill, vælger at bringe fra start.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus