Mitrovic blev matchvinder i Serbien-sejr

Serbien sejrede over Montenegro og trækker dermed fra i Nations League C gruppe 4.

Serbien kom et skridt tættere på at sikre førstepladsen i Nations League C gruppe 4, da de lørdag eftermiddag besejrede Montenegro 2-1.

Den tidligere AGF-keeper Aleksander Jovanovic var med i den serbiske trup, men så hele opgøret fra bænken. Fra sin plads på bænken kunne Jovanovic efter en halv times spil se sine landsmænd komme foran efter 30 minutter.

Dusan Tadic sendte Adem Ljajic i dybden, og i en en-mod-en-situation med Montenegro-keeperen svigtede Ljajic ikke.

Målet gav serberne blod på tanden, og blot to minutter efter sendte Aleksandar Mitrovic 2-0-scoringen i kassen. Fra sin position som venstreback sendte Aleksandar Kolarov et indlæg ind i det lille målfelt, hvor Mitrovic flot dirigerede bolden op i det nærmeste hjørne.

Mitrovic havde efterfølgende muligheden for at blive dobbelt målscore, da han tog sig af et straffespark, men angriberens forsøg sejlede over mål.

I anden halvleg fik Montenegro reduceret ved Stefan Mugosa, som hamrede bolden i krydsen fra midten af feltet. Det blev kampens sidste mål, og dermed blev det en serbisk 2-1-sejr.

Sejren betyder, at Serbien har 11 point med én kamp igen, mens Montenegro har syv. Rumænien kan stadig indhente Serbien, da de har to kampe igen og er fem point efter.