Mor scorede sit første landskampsmål

Emre Mor fik for første gang bolden i kassen iklædt den tyrkiske landsholdsdragt.

Tyrkiet tog i dag hjemme imod Moldova i en venskabskamp i forbindelse med landsholdskampagnen, og det blev med stor halvdansk succes.

Den danskopdragede Emre Mor scorede nemlig sit første landskamp mål for Tyrkiet, da han sendte hjemmeholdet i front 1-0 efter 14 minutter af kampen.

Tyrkiet fik en omstilling, hvor Oguzhan Özyakup førte bolden frem og afleverede den til Emre Mor, som driblede rundt om målmanden og lagde den sikkert i kassen med en blød inderside.

Målet blev ti minutter senere fulgt op af en scoring af Ahmet Calik og et mål til 3-0 af Cengiz Ünder i anden halvleg.

Ti minutter før tid blev Emre Mor skiftet ud, og i overtiden reducerede Radu Ginsari til 3-1, hvilket også blev kampens slutresultat.

Emre Mor havde muligheden for at spille for det danske A-landshold, men sidste år valgte han endegyldigt at takke nej til denne mulighed, da han besluttede sig for at tørne ud for Tyrkiet.

Dortmund-talentet, der skiftede væk fra FC Nordsjælland i sommer, fik en fantastisk start på sin landsholdskarriere, da han i den anden gruppekamp til EM leverede et assist. Det var dog ikke nok til at få Tyrkiet videre fra puljen.