• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Spanien uden Barca-spillere tævede Wales

Spanien uden Barca-spillere tævede Wales
Foto: Getty Images

Den tidligere Barcelona-cheftræner Luis Enrique havde ikke en eneste nuværende Barcelona-spiller på banen, da Spanien vandt med 4-1 over Wales torsdag aften.

Af Oliver Okstrøm

Nations League er over os, og torsdag aften var der flere meget interessante kampe at følge med i. En af dem var Spaniens træningskamp mod Wales på udebane, som endte med en ordentlig overhaling fra gæsterne, da spanierne kunne forlade banen med en sikker 4-1-sejr.

Allerede efter 29 minutters spil var Spanien kommet foran med 3-0, hvoraf to af målene kom fra den varme Dortmund-spiller Paco Alcacer, som nærmest er blevet genfødt siden hans udleje fra Barcelona.

De to øvrige mål fra Spaniens side var fra forsvarsspillerne Sergio Ramos og Marc Bartra, som var med til at sikre sejren. Mens Vokes stod for trøstemålet til allersidst i kampen.

For Spanien var det samtidig interessant, at det var første gang i over to år, at Spanien havde nul Barcelona-spillere i startopstillingen - og der kom heller ikke nogen ind. Sidste gang, de var uden Barca-spillere blandt de startende 11 var i en træningskamp forud for EM i 2016 mod Sydkorea.

Samme aften blev det også til sejr for Spaniens naboer mod vest, Portugal, der mødte Polen. Her vandt portugiserne med 3-2, og så kunne Serbien og Montenegro, der engang var et og samme land se førstnævnte snuppe en 2-0-sejr.

Dernæst vandt Israel med 2-1 over Skotland, og Rumænien vandt med 1-0 over Litauen - og i de helt små opgør blev det til en sejr på 3-1 til Kosovo over Malta, mens Azerbaijan vandt med 3-0 over Færøerne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus