• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Vikarierende landsholdsspiller: Vi har fået at vide, at vi skal holde os klar

Landsholdskonflikten er ikke løst og bliver det måske ikke før Wales-kampen, og det vil betyde, at det igen er spillere som Rasmus Johansson, der skal i aktion.

Af Kenneth Jensen

Nedtællingen til søndagens landskamp i Nations League mod Wales er godt i gang, og spørgsmålet er, hvem der skal spille kampen.

Danmark får besøg af Gareth Bale og resten af det walisiske landshold, men om det bliver Christian Eriksen eller Rasmus Johansson, der skal spille, afgøres over de næste dage.

DBU og landsholdsspillerne er fortsat i konflikt om en aftale, og dermed kan det ende med, at det igen bliver vikar-landsholdet, der skal i aktion, når kampen mod Wales spilles i Aarhus.

Spillerne der onsdag spillede i 0-3 kampen mod Slovakiet, har fået besked om at holde sig klar til Wales-kampen.

- Ja, det har vi. Hvis de ikke finder ud af noget, har vi fået at vide, at vi skal holde os klar. Vi skal være klar på, at det kan ske, siger Rasmus Johansson til DR.

Divisionsforeningen har aflyst tre kampe i 2. Division den kommende weekend - kampe med hold, der har flere spillere udtaget til vikar-landsholdet.

Senest fredag har DBU lovet at melde noget ud om billetsituationen til kampen søndag i Aarhus.

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

Det er op ad bakke for AaB, der skuffede i premieren mod Lyngby og har mange på skadeslisten. SønderjyskE står med go...

Mere Superliga

Fokus