• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Fransk avis: Lössl er på blokken i Monaco

Foto: Getty Images

Jonas Lössl skal finde sig en ny klub efter denne sæson, og landsholdsmålmanden kan måske få en chance for at vende tilbage til fransk fodbold.

Af Morten Jørgensen

Fra 2014 til 2016 spillede Jonas Lössl 82 kampe for Guingamp, og præstationerne for den franske klub bliver stadig husket.

Tidligere på året kunne Daily Mail rapportere om interesse fra både Marseille og Monaco, og det lader ikke til, at den sidstnævnte klub har trukket interessen tilbage. Tværtimod står Jonas Lössl højt på ønskelisten over mulige emner til målmandspositionen.

Den franske avis L’Equipe skriver således, at Monaco er på jagt efter en ny målmand, der kan tage kampen om den 34-årige kroat Danijel Subasic, og her bliver Jonas Lössl nævnt i samme sætning som Predrag Rajkovic.

30-årige Jonas Lössl har de seneste to år været førstevalg mellem stængerne i Huddersfield, men når kontrakten med den engelske klub udløber ved udgangen af juni, kommer han ikke til at følge klubben ned i den næstbedste række. I stedet er landsholdsspilleren på jagt efter en ny klub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus