• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Fransk sportsavis: Neymar har spillet sin sidste PSG-kamp

Foto: Getty Images

Fremtiden for Neymar lader til at blive afgjort inden 10. august, forlyder det nu.

Af Oliver Okstrøm

Den brasilianske stjernespiller Neymar skiftede for to år siden fra Barcelona til Paris Saint Germain for 1,65 milliarder kroner, som gjorde ham til verdens suverænt dyreste spiller nogensinde. Lige siden har rygterne om et skifte væk fra klubben dukket op igen og igen.

I den seneste tid har de taget meget til, og nu kan den store, franske sportsavis L'Equipe melde, at det snart er helt slut for Neymar i Paris-klubben.

For tiden bliver Neymar meldt på vej tilbage til Barcelona, og avisen mener at vide, at brasilianeren har spillet sin sidste kamp for PSG, og at det er planen, at der skal findes en løsning for ham i de kommende uger.

Samtidig skulle det hele gerne være på plads før 10. august, forlyder det.

I forbindelse med en tilgang af Neymar forsøger Barcelona endvidere at få prisen ned ved at lægge Coutinho og Rakitic med i handlen, men det er ikke noget, som PSG virker interesserede i. De vil kun have penge, og de skal betales i én bid.

Det forlyder endeligt, at uanset hvad der sker mellem nu og 10. august, så vil Neymar forsøge at presse et skifte igennem til den catalanske storklub, men han ved også at PSG-ejer Nasser Al-Khelaifi ikke vil gøre det nemt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus