• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Nicklas Grodt Degn

Joachim Andersen: Mit mål er landsholdet

Foto: Getty Images

Den nye danske Lyon-spiller Joachim Andersen understreger, at det for ham ikke er nok at snuse til landsholdet, som han fik gjort i foråret.

Af Nicklas Grodt Degn

Efter en god sæson for Sampdoria blev Joachim Andersen i marts kaldt ind til Åge Hareides landshold.

Debuten har den danske midterforsvarer stadig til gode, men den kan umuligt være kommet længere væk, efter at danskeren over sommeren blev den dyreste danske fodboldspiller nogensinde, da han skiftede til Lyon, og siden fik debut i sæsonåbneren mod Monaco. Den 23-årige dansker understreger igen, at han vil på landsholdet.

- Lyon er en stor klub, og jeg håber, at jeg ved at levere flere god præstationer kan komme på landsholdet. Det er et af mine mål, siger Joachim Andersen på en pressekonference forud for Lyons næste kampe mod Angers ifølge klubbens Twitter-profil.

Lyon købte Joachim Andersen i Sampdoria for 225 millioner kroner. Dermed overgik han Thomas Delaney som den dyreste danske transfer nogensinde.

- Beløbet på min transfer betyder ikke noget for mig, det er en handel mellem to klubber. Jeg vil gå efter at få en god sæson og yde mit bedste for Lyon. Jeg og Jason (kollegaen i midterforsvaret Jason Denayer, red.) skal stadig lære hinanden at kende. Vi havde ikke meget at lave i Monaco, tilføjer Joachim Andersen.

Lyon vandt 3-0 over Monaco i sæsonens første runde af den franske Ligue 1.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.