• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Mbappe nægter tilsyneladende at forlænge kontrakten med PSG

Kylian Mbappes tid i PSG er på vej mod enden. Spørgsmålet er nu bare, hvor længe den franske klub vil holde på ham.

Af Oliver Okstrøm

I den seneste tid har der været rygter om, at både Neymar og Kylian Mbappe kunne være på vej væk fra Paris Saint Germain, og nu forlyder det, at sidstnævnte har planer om at droppe at forlænge kontrakten, når tiden kommer til den slags.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Årsagen til den manglende lyst til at blive i Paris-klubben handler eftersigende om, at han ikke føler, at han får nok ansvar på holdet som følge af, at Neymar er holdets helt store stjerne. Dog er der stadig tre år tilbage af kontrakten.

Men mens månederne går peger avisen på, at PSG gradvist kommer til at være i en sværere og sværere situation, hvor de i sidste ende kan komme til at miste ham helt gratis. Dermed vil de før eller siden arbejde på at sælge ham, forlyder det.

Sådan et salg kommer sandsynligvis til at ske næste sommer for en høj pris eller året efter for en lavere pris. Senest har PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi udtalt, at Mbappe ikke er til salg, men nu er det spilleren selv, der sidder med magten.

En mulig klub for Kylian Mbappe har i længere tid været Real Madrid, men i øjeblikket kan den spanske storklub ikke betale den pris, som franskmændene vil have.

Superliga

Mere Superliga

Fokus