• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Pirchert

Medie: Vieira forlader New York til fordel for Nice

Medie: Vieira forlader New York til fordel for Nice
Foto: Getty Images

Søndag aften blev det bekræftet, at Patrick Vieira ikke længere skal være træner for New York City FC. Angiveligt er han på vej til Nice i Frankrig.

Af Oliver Pirchert

Efter to og et halvt år hos New York City FC har cheftræner Patrick Vieira valgt at forlade klubben. Nu erfarer ESPN, at den franske træner overtager tøjlernes hos OGC Nice, der spiller i den bedste række i Frankrig.

Endnu har OGC Nice dog ikke meldt noget officielt ud.

Men ikke desto mindre er Patrick Vieiras exit i New York blevet bekræftet. Han har allerede sagt farvel til den amerikanske klub.

- Jeg vil gerne takke City Football Group og New York City FC for at få muligheden for at træne denne fantastiske klub, siger han i en pressemeddelelse.

- Vores ekstremt passionerede fans har gjort det her til en af de mest særlige oplevelser i min fodboldkarreriere. Tak til alle, der støtter klubben hver eneste dag, fortsætter Patrick Vieira.

Ifølge ESPN har Patrick Vieira skrevet under på en tre-årig aftale med Nice, der i sidste sæson sluttede på ottendepladsen i Ligue 1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.