2016-01-23 18:56
Foto: Thibault Camus/Polfoto

PSG er nu 24 point foran i den franske liga. Hvornår går der er en kampdommer ind og stopper dette vanvid?

Den franske liga er efterhånden blevet delt op i to. Der er PSG, som spiller deres egen liga, og så er der alle de andre hold, der spiller om at blive nummer to efter hovedstadsklubben. 

Lørdag viste de igen hvorfor man skal tage PSG seriøst i Europa. Her blev det til en 5-1-sejr over oprykkerholdet Angers. Et hold der ellers har overrasket alt og alle ved at blande sig i topstriden under PSG.

Ikke overraskende var det Zlatan Ibrahimovic, der åbnede ballet efter 32 minutter med en scoring til 1-0. Det blev fulgt op af Lucas efter 40 til 2-0, og så var kampen allerede mere eller mindre lukket.

Hvis den ikke var det dér, så blev den det ni minutter efter pausen, da Gregory van der Wiel gjorde det til 3-0. Angers' Capelle fik reduceret til 3-1 kort efter, men derefter to Angel Di Maria fat med to scoringer indenfor tre minutter. Bang. 5-1 til PSG.

Derefter tog PSG-træner Laurent Blanc en beslutning om at lave en tre-dobbelt udskiftning, så Cavani, Kimpembe og Stambouli kunne få 20 minutters spilletid. Dog uden at der blev scoret yderligere.

Med sejren er PSG nu 24 point foran Monaco, der dog har spillet en kamp færre. I næste runde er St. Etiennes tur til at få ørene i PSG-maskinen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?