• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

'AC'-konkurrent tæt på at være tilbage for Chelsea

Foto: Getty Images

Efter en skade og operation er Antonio Rüdiger tæt på at være klarmeldt. Han trænede sammen med resten af Chelsea-truppen forud for onsdagens møde med Valencia i Champions League. Det ligner ikke gode nyheder for danske Andreas 'AC' Christensen

Af Mikkel Sloth

Der er mulighed for danskeropgør i Champions League tidligt onsdag aften, når Daniel Wass' Valencia tager imod Andreas 'AC' Christensens Chelsea. Det kræver dog, at begge danskere er på banen, og her får sidstnævnte en stor konkurrent tilbage til Chelseas centrale forsvar op til kampen.

Læs også:Pep Guardiola om Aguero-skade: Det ser ikke godt ud

Tyske Antonio Rüdiger har siddet ude langt størstedelen af sæsonen med en hofteskade, som krævede en operation. Den er han efterhånden kommet sig så meget over, at tyskeren trænede sammen med holdkammeraterne i den afsluttende træning hjemme i London før morgendagens kamp mod Valencia.

Dermed kan vejen til spilletid blive endnu længere for Andreas Christensen, som i forvejen ikke er blandt manager Frank Lampards foretrukne. Det lader i stedet til at være Kurt Zouma og Fikayo Tomori.

Læs også:Selvsikker Liverpool-back: Vi kan klare alt

Det er kun blevet til seks kampe i Premier League og en enkelt i Champions League for Andreas Christensen i denne sæson. Derfor er det ikke umiddelbart gode nyheder for den danske landsholdsspiller, at Rüdiger er ved at være tilbage efter sin skade, hvilket blot giver Frank Lampard endnu flere at vælge imellem i Chelsea-forsvaret.

Læs også:United-manager om transfervindue: Det handler ikke om beløbets størrelse

Læs også:Manchester City slog Chelsea i underholdende affære

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Real Madrid snupper fri brasilianer