• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Bendtner om Wenger: Det var på grund af ham, at jeg skiftede til Arsenal

Nicklas Bendtner skiftede i sin tid til Arsenal på grund af Arsene Wenger og mener, at man bør hylde franskmandens præstationer.

Af Victor Risager

Den danske landsholdsangriber, Nicklas Bendtner, har et indgående kendskab til Arsene Wenger, der i dag har annonceret, at han stopper som Arsenal-træner efter denne sæson.

I 2005 skiftede han nemlig som 17-årig til Arsenal, og det var ikke mindst på grund af Wenger, hvis fodboldfilosofi Bendtner kunne lide. Det fortæller han ifølge Ritzau til det norske medie, Adresseavisen.

- Han har betydet meget for mig. Det var hovedsageligt på grund af ham, at jeg skiftede til Arsenal. Det var fordi, at jeg kunne lide hans måde at spille fodbold på, siger Bendtner, der også mener, at Wenger skal hyldes:

- Først og fremmest skal man hylde hans præstationer, og det han har gjort for Arsenal. Måske føler han nu, at det er på tide med nye udfordringer, men man skal have kæmpe respekt for det, han har gjort for klubben. Han var med til at ændre fodbolden i England.

Bendtner var på kontrakt hos Arsenal fra 2005 til 2014 og undervejs var han udlejet til Birmingham City, Sunderland og Juventus, men på trods af det var forholdet mellem parterne altid godt, fastslår Bendtner i interviewet.   

Siden han brød med Arsenal i 2014, har Bendtner optrådt for Wolfsburg Nottingham Forrest og Rosenborg, hvor han stadig spiller.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus