Chelsea giver City sæsonens første Premier League-nederlag

Chelsea gav Manchester City en træls, tidlig julegave i form af et nederlag på 0-2 lørdag aften.

Manchester City tabte første gang i denne sæson til Lyon i Champions League tilbage i september, men siden er det nærmest kun gået én vej for Pep Guardiolas tropper. Mod Chelsea lørdag aften gik det dog helt anderledes.

Her blev det nemlig til en 2-0-sejr til Chelsea i en kamp, hvor det var svært at genkende Manchester City i kampens anden halvdel.

Det var nemlig City, som lagde bedst ud i kampen med masser af spil og enkelte chancer. Alligevel og en smule underligt var det Chelsea, der scorede kampens første mål, da Kanté bankede bolden ind lige under overliggeren til 1-0 på lækkert og genialt forarbejde af Eden Hazard, som fandt den franske midtbanespiller lige indenfor feltet.

I anden halvleg var Chelsea pludselig det hold, som havde masser af medvind, ligesom fansene var klar med storslået opbakning til deres idoler. Pludselig tænkte man ikke længere, at det var så underligt, at London-klubben var foran i kampen.

Med 12 minutter tilbage af den ordinære spilletid blev det til 2-0, og denne gang var det David Luiz, som slog til. Det gjorde han efter et herligt indlæg ved et hjørnespark fra Eden Hazard, som brasilianeren headede i kassen, og så var kampen ellers lukket.

Resultatet betyder, at Chelsea nu er på tredjepladsen med otte point fra Liverpool på førstepladsen. Manchester City må derimod se, at de nu er ét point efter Liverpool, som slog Bournemouth med 4-0 tidligere lørdag.

Næste opgave for Chelsea er mod Brighton, mens Manchester City skal møde Everton