2016-01-05 07:00
Foto: John Walton/Polfoto

Manchester City-profilen Fernandinho bryder sig ikke om at blive pillet ud af kampe undervejs, hvilket gør ham vred.

Manchester City hænger på i toppen af Premier League, hvor man aktuelt er tre points efter Arsenal på førstepladsen. En del af succesen kan tilskrives midtbanespilleren Fernandinho, der på nær en enkelt kamp har spillet alle kampe for Manchester City i denne sæson. I alle turneringer er Fernandinho kun blevet udskiftet tre gange, hvilket gør ham til den spiller med klart flest minutter for City i denne sæson - 2.516. 

City-manager Manuel Pellegrini skal dog også passe på med at skifte Fernandinho for meget ud undervejs i kampene. Det er nemlig en beslutning, der gør hovedpersonen selv vred. Det afslører han i et interview med Manchester Evening News: 

- Jeg elsker bare at spille fodbold, og jeg vil gerne være involveret i det, der foregår. Det kan godt ske, at jeg bliver en smule vred, når jeg bliver skiftet ud i løbet af en kamp. Det er dog kun fordi, jeg brænder for at spille hver eneste kamp. Jeg vil spille hvert eneste minut i bestræbelserne på at hjælpe mine holdkammerater, siger Fernandinho til Manchester Evening News. 

Blot en enkelt gang i denne sæson har Manchester City fravalgt midtbanespilleren fra startopstillingen. Dette i et sjældent nederlag hjemme på Etihad Stadium, hvor holdet blev kørt over med 4-1 af gæsterne fra Liverpool. 

SENESTE NYT...
OP | NED