Haugaard skudt i sænk på Anfield

Jakob Haugaard måtte pille bolden ud af sit eget net fire gange, da Stoke tabte 1-4 mod Liverpool på Anfield.

Tidligere på ugen var Liverpool i det tyske, da de mødte Dortmund i det første opgør i Europa League-kvartinalen. Her fik de 1-1, og returopgøret venter i den kommende uge.

Derfor valgte Jürgen Klopp at starte med et par reservespillere i dagens opgør mod Stoke på Anfield, hvor Seyi Ojo og Kevin Stewart bl.a. var med i startopstillingen.

Liverpool fik en fremragende start på kampen, da Alberto Moreno forsøgte sig fra distancen og sendte bolden ind på Jakob Haugaard til 1-0.

The Reds har været meget sårbare på dødbolde i denne sæson, og føringen varede dog også kun frem til det 22. minut. Xherdan Shaqiri sendte et indlæg ind i panden på Bojan, der kunne score et sjældent hovedstødsmål.

En anden spiller, der ikke scorer mange hovedstødsmål, er Daniel Sturridge, og efter en halv times spil bragte han hjemmeholdet atter i front. Seyi Ojo driblede forbi Xherdan Shaqiri og lagde bolden på bagerste stolpe, hvor Daniel Sturridge let kunne heade Liverpool på 2-1.

I pausen blev Seyi Ojo erstattet af Divock Origi, og den belgiske angriber skulle få en afgørende betydning for kampen. Fem minutter inde i anden halvleg steg han til vejrs og headede James Milners indlæg ind bag Jakob Haugaard.

I det 65. minut blev Divock Origi dobbelt målscorer. Et indlæg sejlede over i det lange hjørne til 4-1, der også blev kampens resultat.

Med de tre point besidder Liverpool nu ottendepladsen med 48 point, mens Stoke ligger lige under Merseyside-klubben med 47 point og har spillet to kampe mere.