• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Karius overvejer situationen i Liverpool

Karius overvejer situationen i Liverpool
Foto: Getty Images

Loris Karius er ikke helt tilfreds med Liverpools køb af Alisson, og den tyske målmand spekulerer nu på, hvad fremtiden skal bringe.

Af Morten Jørgensen

Liverpool har fået styr på målmandssituationen, og det kommer ikke Loris Karius til gavn.

Den tyske målmand erobrede ellers pladsen som førstemålmand i sidste sæson, men Jürgen Klopp var ikke helt tilfreds, og derfor har Liverpool hentet brasilianske Alisson i Roma.

Den nye målmand er udset til at være det klare førstevalg – det indikerer titlen som verdens dyreste målmand også – og Loris Karius kan ikke forvente at få meget spilletid i den kommende sæson, og det bekymrer ham.

- Selvfølgelig er det ikke perfekt for mig, men jeg kan heller ikke sige meget mere. Jeg ved det ikke. Jeg kan ikke sige, hvad jeg gør lige nu – der er stadig noget tid tilbage, fortæller Loris Karius ifølge Daily Mail med henvisning til deadline på sommerens transfervindue.

Søndag aften var det dog Loris Karius, der vogtede Liverpool-målet i en træningskamp mod Dortmund, da Alisson fortsat er på ferie. Her leverede han dog flere fejl, og overbeviste ikke Jürgen Klopp om, at han kan give Alisson kamp til stregen.

Loris Karius skiftede til Liverpool i 2016, og han har kontrakt med Premier League-klubben tre år endnu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.