• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Leicester-profil forventes ude for sæsonen

Foto: Getty Images

Det er tvivlsomt, at Marc Albrighton kommer i aktion igen for Leicester i denne sæson.

Af Victor Risager

Marc Albrighton har i denne sæson spillet 22 kampe i Premier League, men det bliver ikke til flere for Leicester City-profilen.

Før sidste weekends nederlag til Manchester United pådrog Albrighton sig nemlig en lårskade, og den skade kræver, at kantspilleren bliver opereret. Det betyder, at han efter alt at dømme er færdig for sæsonen.

Det fortæller Leicesters cheftræner, Claude Puel, ifølge Sky Sports.

- Det er dårlige nyheder for os, for holdet. Det er en alvorlig skade. Jeg tror, at han ikke vil være klar før måske i slutningen af sæsonen. Vi bliver nødt til at se på dette.

- Mark gav os ånd og hårdt arbejde på banen, og nu skal vi selvfølgelig finde anden balance på holdet. Det er dårligt for ham og for os, men det vil være en chance for andre spillere at vise deres kvalitet, fortæller Puel.

Lørdag møder Leicester Tottenham i Premier League. Foruden Albrighton må Puel også se bort fra den tidligere FCK-spiller Daniel Amartey i det opgør.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.