• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Liverpool-angriber: Jeg frygtede at blive blind på det ene øje

Foto: Getty Images

Brasilianske Roberto Firmino fik en finger langt ind i øjet, da Liverpool mødte Tottenham i september. Angriberen frygtede at miste synet på det ene øje.

Af Kenneth Jensen

Han scorede sejrsmålet mod Paris Saint-Germain, men faktisk lå det slet ikke til, at den brasilianske Roberto Firmino skulle have været med i Liverpools Champions League-opgør mod de franske mestre. 

Den kamp blev spillet bare tre dage efter, at Roberto Firmino havde fået en finger i øjet i en sitaution, der så meget alvorlig ud.

Nu fortæller den brasilianske stjerne selv om skaden, der skete i en kamp mod Tottenham. Han erkender, at han frygtede det værste.

- Jeg var bange for at blive blind på det ene øje, og at jeg aldrig ville kunne se på det igen. Tak gud for, at det ikke skete, og det bliver bedre dag for dag, siger Roberto Firmino i et interview med Sky Sports.

Han plejer dog stadig skaden og er ikke 100 procent endnu.

Jeg tager stadig medicin for skaden og er forsigtig. Ens øjne er jo vigtige som professionel fodboldspillere. Så jeg takker gud for, at alt er i orden nu.

I kampen, hvor Roberto Firmino blev skadet, scorede han sejrsmålet, inden han altså måtte udgå efter det uheldige sammenstød med belgiske Jan Vertonghen fra Tottenham.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.