Mads Roerslev og Christian Nørgaard startede inde, da Brentford tabte til Sheffield Wednesday.

I sommer skiftede Mads Roerslev fra FC København til den engelske danskerklub Brentford, og lørdag var han for første gang at finde i klubbens startopstillingen.

Den danske højre back var således, sammen med landsmanden Christian Nørgaard, iblandt cheftræner Thomas Franks elleve udvalgte mod Sheffield Wednesday. Men det blev ikke til den succesoplevelse, Mads Roerslev måske havde håbet på.

Sheffield Wednesday løb således med sejren efter et comeback i anden halvleg.

Bryan Mbeumo scorede ellers sit sjette sæsonmål, da han bragte Brentford foran på et hjørnespark efter en halv times spil.

Men i anden halvleg fik værternes Steven Fletcher vendt opgøret. Brentfords Rico Henry begik straffespark, da han havde hånd på bolden, og det udnyttede Steven Fletcher til at bringe balance i regnskabet med tyve minutter igen. Og få minutter senere scorede Steven Fletcher også til 2-1.

Brentford kunne ikke udligne i kampens sidste minutter ikke få sendt udligningen i mål, og det endte med et nederlag til danskerklubben.

Sheffield Wednesday rykker dermed over Brentford i tabellen og op på sjettepladsen, mens Thomas Frank og kompagni er nummer otte.