• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Manchester United ramt af store skadesproblemer: Der skal et mirakel til

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kommer formentlig til at stille med et noget decimeret mandskab mod Leicester City lørdag.

Af Kenneth Jensen

Premier League-klubben Manchester United ligger sådan set okay i Premier League efter fire runder - Ole Gunnar Solskjærs mandskab har hentet fem point i fire kampe og ligger dermed nummer otte og er ikke sat helt bagefter, men det er vidst også det eneste, der er at glæde sig over i den store klub.

Manchester Uniteds spil har ikke været specielt godt, og pilen peger nedad i klubben, der er ramt af mange skader. Det får morgendagens opgør mod Leicester City til at se ganske svær ud.

På et pressemøde tidligere fredag bekræftede den norske træner, at United med al sandsynlighed er uden Paul Pogba, når klubben møder Leicester, og "De Røde Djævle" er uden flere andre spillere.

- Pogba bliver ikke frisk, nej. Der skal et mirakel over natten til. Han har ikke været i stand til at træne på 100 procent, siger Solskjær.

- Vi håber på, at flere kan blive klar til West Ham-kampen i næste uge. Paul og Anthony (Martial) er i den kategori. Jeg tror, de kan blive klar til den kamp, men jeg kan ikke sige så meget mere end det, siger Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United er uden Luka Shaw til kampen mod Leicester City, og holdet kan også være uden både Aaron Wan-Bissaka og Jesse Lingard. Martial er ude, og det samme er Paul Pogba med al sandsynlighed.

Også Eric Bailly og Diogo Dalot sidder ude med skader.

Superliga

Mere Superliga

Fokus