• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Solskjær slår fast: Pogba bliver her

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær er træt at spørgsmål om Paul Pogbas fremtid og slår nu fast, at franskmanden ikke forlader Manchester United

Af Mikkel Sloth

Der har hele sommeren været utallige spekulationer om Paul Pogbas mulige skifte væk fra Manchester United, hvor særligt Real Madrid har været inde i billedet, men franskmanden er stadig at finde på Old Trafford her tæt påt transfervinduets lukning.

Pogba var for nyligt ud at sige, at han nyder at være i Manchester United, mens at hans fremtid stadig er et stort spørgsmål. Men Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær lægger først og fremmest vægt på det første, og slår nu endegyldigt fast, at den store midtbanespiller bliver i klubben.

- Jeg har ingen bekymringer omkring Paul. For mit vedkommende er jeg sikker på, han kommer til at blive. Jeg synes ikke det er underligt for ham at sige: 'Jeg nyder at spille, jeg har det sjovt med mine holdkammerater, jeg nyder, hvad jeg laver, jeg elsker mit job - og jeg nyder kampene, sagde Solskjær ifølge Sky Sports på pressemødet for mandagens Premier League opgør mod Wolverhampton.

Den norske manager er efterhånden blevet træt af at svare på spørgsmål om en spiller, som han er overbevist om vil blive i klubben - også selvom Pogba selv skabte røre ved at stille spørgsmålstegn ved sig egen fremtid.

- Selvfølgelig, den sætning om hans fremtid - der vil altid blive stillet spørgsmålstegn om Paul Pogba. Der er ikke et eneste pressemøde, hvor jeg ikke har fået stillet spørgsmål om Paul Pogba. Men 80 % af hvad han har sagt er 'jeg nyder det her', og hans tid er nu, afsluttede Solskjær.

Pogba er derfor med al sandsynlighed med, når Manchester United i aften skal forsøge at følge op på forrige uges 4-0-sejr over Chelsea i Premier League-premieren, når de på udebane mødes Wolverhampton.

Superliga

Mere Superliga

Fokus