• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Storklub lokker med at tredoble Christian Eriksens løn

Christian Eriksen kan se frem til, at blive en af de helt dyre drenge, hvis det bliver til et skifte til Manchester United.

Af Oliver Okstrøm

I en længere periode har Christian Eriksen været sat i forbindelse med den spanske storklub Real Madrid, men det lader nu også til, at Premier League-rivalerne fra Manchester United ligeledes er interesseret i danskeren.

Det skriver engelske Mirror.

Her ser det desuden ud til, at United er klar til at sætte det helt tunge skyts ind for at få fat i Christian Eriksen, der har kontraktudløb i sommeren 2020. Planen skulle ifølge føromtalte medie være, at man vil tredoble Christian Eriksens løn.

Dermed kan Eriksen se frem til en indkomst på to millioner kroner om ugen. 

I Manchester United har ledelsen med blandt andet manager Ole Gunnar Solskjær og viceformand Ed Woodward sat sig for, at mandskabet skal udsættes for en ordentlig omgang sommerrengøring, og her er Eriksen altså en af de spillere, som skal ind.

Dog har det tidligere vist sig, at det er meget svært for andre Premier League-hold at købe stjerner hos Tottenham, hvor deres formand Daniel Levy kan være en hård negl at forhandle med.

Superliga

Mere Superliga

Fokus