• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League plbold.dk

UEFA: På dette tidspunkt vil Champions League-vinderen være fundet

Foto: Getty Images

Aleksander Ceferin fortæller, at UEFA regner med at have færdiggjort Champions League og Europa League til august.

Af plbold.dk

Champions League og Europa League vil være overstået til august, understreger præsidenten for det europæiske fodboldforbund, Aleksander Ceferin, i et interview med BeIN Sports.

- Vi har en ide, men vi mangler at få UEFAs ledelseskomite til at bekræfte datoerne. Jeg kan dog sige, at den europæiske sæson vil være færdig, hvis alt fortsætter med at være, som det er nu, til august.

Ceferin er overbevist om, at medmindre coronasituationen eskalerer, så vil det være muligt at spille de nationale sæsoner samt de europæiske turneringer færdige.

- Sådan som tingene ser ud nu, er jeg sikker på, at vi kan færdiggøre den europæiske sæson, og det betyder også UEFA-turneringerne. Jeg tror også, at størstedelen af de nationale ligaer vil blive spillet færdigt, siger Ceferin.

Vi kommer altså til at se de engelske hold i aktion igen i både Champions League og Europa League denne sommer, medmindre pandemien udvikler sig til det værre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.