• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Vertonghen bønfalder Eriksen: Håber han bliver

Foto: Getty Images

Den belgiske Tottenham-stopper Jan Vertonghen har kendt Christian Eriksen længe, og han håber meget på, at Eriksen bliver i London-klubben til trods for rygterne om et Real Madrid-skifte.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsprofil Christian Eriksen er i længere tid blevet sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, og senest har han selv udtalt, at det er ved at være på tide at prøve noget andet.

I Tottenham har man også den belgiske midterforsvarer Jan Vertonghen, og han fortæller i et interview med det engelske medie Sky Sports, at han håber på at rygterne forbliver rygter.

- Når transfervinduet åbner, så er der en masse rygter, men det var der også sidste år, og der blev alle samlet, så jeg er forhåbningsfuld, siger han og fortsætter:

- Christian (Eriksen red.) er en stor spiller. Jeg har kendt ham siden 16 års alderen, og jeg har spillet med ham siden vi var 16 eller 17 i Ajax, og jeg håber på, at han bliver i Tottenham i næste sæson. Han er en utrolig spiller, lyder det fra Jan Vertonghen.

Både belgieren og Eriksen har i den netop overståede sæson været vigtige spillere i Tottenhams vej mod Champions League-finalen, hvor det dog endte med et nederlag til Liverpool på 0-2.

For Christian Eriksens eget vedkommende er der kun ét år tilbage af kontrakten med London-klubben, og dermed er det ved at være sidste chance for dem, hvis de skal have penge for danskeren. Her regner Tottenham-formand Daniel Levy angiveligt med, at han kan få 900 millioner for Eriksen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.