Voldsom engelsk tilskuer får fængselsdom efter overfald på banen

Det bliver til en tur i fængsel for den Birmingham-fan, der løb på banen og overfaldt Aston Villas Jack Grealish i weekenden.

Det blev voldsomt på banen mellem da de to lokalrivaler, Aston Villa og Birmingham, mødtes i weekenden. Det var dog ikke spillerne i mellem, men i stedet en tilhænger ved navn Paul Mitchell, der stjal opmærksomheden efter 12 minutters spil.

Her løb han nemlig ind på banen og overfaldt Aston Villas Jack Grealish bagfra. Det er nu en sag, som har været igennem det engelske retssystemt, hvor det kom frem, at Birmingham-tilhængeren skal bag tremmer.

Det melder det engelske medie Sky Sports om sagen.

Alt i alt bliver det til tre måneder og to ugers fængsel for ham, ligesom han skal betale, hvad der svarer til 3000 kroner i sagsomkostninger og 900 kroner til Jack Grealish. Derudover kan overfaldsmanden se frem til karantæne fra samtlige engelske fodboldstadions i de kommende ti år.

Kampen på banen endte også med en sejr til Grealish og Aston Villa, hvor det netop var den forurettede spiller, der sørgede for kampens eneste mål, da han scorede til 1-0 i anden halvleg af kampen.

Birmingham har desuden selv undskyldt for situationen.