• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Detaljer af Griezmanns kontrakt med Barcelona afsløret

Foto: Getty Images

I de kommende fem år får Antoine Griezmann bestemt ikke problemer med at få råd til at få mad på bordet derhjemme.

Af Oliver Okstrøm

Tirsdag bød på en spændende melding fra den franske stjernespiller, Antoine Griezmann, som offentliggjorde, at tiden i Atletico Madrid var ved at synge på sidste vers. I den forbindelse peger det meste på, at han skal til FC Barcelona.

Det skriver den store franske sportsavis L'Equipe også, og har er man tilsyneladende fundet ud af, hvordan kontrakten med den catalanske storklub bliver.

De kan fortælle, at det bliver til en fem-årig aftale for Griezmann, som angiveligt kan se frem til en årsløn på over 120 millioner kroner, som dermed er lidt mere end to millioner kroner om ugen.

Selvom det lyder af meget, så er det ikke helt ligeså meget, som han tjener i Atletico Madrid, men sportsavisen peger dog på, at han vil tjene ekstra på sponsorater og marketing på Camp Nou.

Forhandlingerne mellem Atletico Madrid og Barcelona tog fart efter den spanske hovedstadsklubs samlede nederlag til Juventus i Champions League-ottendedelsfinalen, og aftalen skulle sådan set have været på plads siden marts, forlyder det.

Prisen for Griezmann bliver nok på 900 millioner kroner, som er franskmandens frikøbsklausul fra 1. juli.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.